Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Акция срещу купуванена гласове тече в Казанлък и Стара

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Акция срещу купуванена гласове тече в Казанлък и Стара
Коментари Харесай

Полицейски началник: Съставени са стотици протоколи срещу купуване на гласове в Стара Загора

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Акция против купуванена гласове тече в Казанлък и Стара Загора, демонстрира БТВ.

Съставени са стотици протоколи против пазаруване на гласове, обясни Христо Петров, шеф на районното полицейско ръководство в Казанлък. 

Към момента в областта има засилено полицейско наличие. 

" С цел гарантиране на публичния ред във връзка актуалната предизборна акция на територията на Стара Загора се организира интервенция, в която вземат участие оптимален брой чиновници от регионалната дирекция, както и чиновници от дирекция " Жандармерия ".

В региона са тествани 365 лица, на които са формирани протоколи по чл 67 за недопускане на пазаруване на гласове. Операцията ще продължи до самите избори. В момента се организират към 10 инспекции. 

62 компании са тествани за некупуване на корпоративен избор, формирани са протоколи на шефовете. Проверени са 34 заложни къщи и сдружения, които обезпечават бързи заеми, защото в тях има бързо ликвидни средства и могат да бъдат употребявани за пазаруване на гласове. Към момента са тествани 1980 МПС и 2 380 лица. Задържани са 11 лица, оповестени за общодържавно търсене и други 34, съпричастни към разнообразни закононарушения ", изясни полицейският шеф.  

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР